Vijesti

Lijepe vijesti iz Ekskluzivnog doma za starija lica – Hotel Ahmedić

Privatna ustanova Ekskluzivni dom za starija lica – Hotel Ahmedić trudi se na svaki mogući način svojim korisnicima pružiti samo ono najbolje.

Tako su za potrebe svojih korisnika (kao prvi u ovom dijelu BiH) nabavili mobilni ASPIRATOR uređaj pomoću kojeg se odstranjuje sadržaj gustog sekreta iz donjih dišnih puteva kod osoba koje su operisane i kojima je ugrađena KANILA.

  • DeVilbiss 7305 serija najnovija je generacija prijenosnih aspiratora osmišljena kako bi objedinila funkcionalnost i estetski izgled, te udovoljila savremenim zahtjevima higijene i kontrole infekcije. Aspirator je lagan i kompaktan, te prenosan i zadovoljava potrebe pacijenata sa kanilom.

aspirator 1

Ustanova su koja uvijek, svojim trenutnim korisnicima, ali i onim budućim, može pružiti pravovremenu, adekvatnu i potpunu njegu u cilju očuvanja ali i poboljšanja njihovog trenutnog zdravstvenog stanja.

Više informacija o Privatnoj ustanovi Ekskluzivni dom za starija lica – Hotel Ahmedić možete saznati ukoliko posjetite njihovu zvaničnu FB stranicu ili stranicu www.hotelahmedic.ba

 


Komentari
Na vrh