Zabava

Lana Škrgatić predstavila pjesmu “Uz tebe volim se”

Lana

Lana Škrgatić, akademska muzičarka, kantautorka i multi-instrumentalistkinja, objavila je spot za novu pjesmu “Uz tebe volim se”.

 

Lana – Snimanje spota bilo je iznimno zabavno

Tekst potpisuje Lana, koja je zajedno sa svojim vjerenikom Ivanom Pužem uradila muziku. Produkciju i mastering potpisuje Ivan Havidić. Svestrana muzičarka na pjesmi je svirala klavir i tenor saksofon, bass gitare je svirala Tea Mišković, gitare Ivan Havidić, a bubnjeve Ivan Puž.

Lana

– Pjesmu “Uz tebe volim se” uradila sam uz pomoć mog partnera u muzici, ali i u životu. Ona govori o slobodi, ljubavi koja traje kroz život, iskustvima koja se zajedno stiču i osjećaju da se uz partnera mogu ostvariti sve želje – kaže Lana Škrgatić.

lana

 

Spot je sniman na Krku i u okolini Zagreba, a realizirao ga je Studio Valentin na čelu sa Zdravkom Valentinom.

Lana

 

– Snimanje spota je bilo nezaboravno. Snimali smo na nekoliko atraktivnih lokacija uz pomoć divnih saradnika i ljudi. Kroz ove posebne kadrove, pokušali smo približiti ljudima osjećaj slobode, sreće i dugotrajne ljubavi. Na Krku smo snimali na aerodromu i na plaži, te u mjestu Hrastilnica kod Zagreba, na prelijepom imanju Miljenka i Mace Paunović – rekla je hrvatska pjevačica koja se zahvalila upravi i radnicima aerodroma na pomoći u realizaciji snimanja.

Kantautorica i multiinstrumentalistica Lana Škrgatić napisala je pjesmu “Uz tebe volim se” uz pomoć svog partnera u glazbi ali i u životu. Pjesma govori o slobodi, ljubavi koja traje kroz život, iskustva koja se zajedno stiču i osjećaj da se uz partnera mogu ostvariti sve želje. Spot je snimljen na nekoliko atraktivnih lokacija uz pomoć divnih suradnika i ljudi. Kroz ove posebne kadrove, pokušali smo približiti ljudima osjećaj slobode, sreće i dugotrajne ljubavi.

 

Follow Lana.S

https://lanaskrgatic.com/

https://linktr.ee/LanaSkrgatic

 

Glazba / Music: L. Škrgatić i Ivan Puž

Tekst / Lyrics: Lana Škrgatić

Aranžman / Arrangement: Lana Škrgatć, Ivan Puž, Ivan Havidić

Produkcija i mastering: Ivan Havidić

Vokal, klavir, tenor saksofon / Vocals, piano,tenor sax: Lana Škrgatić

Bas gitara / Bass guitar: Tea Mišković

Gitare / Guitars: Ivan Havidić

Bubnjevi / Drums: Ivan Puž

Video produkcija / Video production: Zdravko Valentin- Studio Valentin

Make-up: Pamela Elekeš

Na vrh