Vijesti

Konkurs za prijem volontera u Kid's Fest tim!

Udruženje građana “Multi” Tuzla, organizacioni partner ovogodišnjeg Kid's Fest-a, poziva sve zainteresovane mlade ljude da budu dio volonterskog tima najvećeg nezavisnog događaja za djecu i mališane u jugoistočnoj Evropi!

15. Kid's Fest će biti održan u Tuzli, 15.06.2019. godine, u organizaciji UG Magično pozorište “Aladin” i vlasnika licence Kid's Fest ViaKult International, kao i suorganizatorima Eko život d.o.o. Tuzla i SKPC “Mejdan” Tuzla.

Budući/e volonteri/ke bit će angažovani na pripremama i implementaciji aktivnosti festivala u Gradu Tuzla u trajanju od dva mjeseca (maj/juni 2019. godine), a njihov rad podrazumijevat će mnoštvo aktivnosti!

Poziv ostaje otvoren od 03.04.2019. godine do 03.05.2019. godine u 23:59h. Dodatne informacije, kao i formular za prijavu, dostupni su na linku:https://forms.gle/sMG7erPXpGq2xVaf7

Više informacija možete dobiti i putem e-maila: volonteri.kidsfest@gmail.com ili Facebook Fan Page-a: https://www.facebook.com/KidsFestBiH/ svaki radni dan od 8h do 17h.


Komentari
Na vrh