Koncerti Van Gogha i Sunshinea na velikoj motorijadi kluba AlphaTeam Doboj na Jezeru Rudanka

19.08.2021. 


Motoristi uz cijele BiH, ali i iz regiona s nestrpljenjem čekaju Prve moto susrete koji se održavaju 27. i 28. avgusta na Jezeru Rudanka kod Doboja.

Organizatori iz dobojskog moto kluba “AlphaTeam”, Grad Doboj i popularni dobojski izletišni kompleks “Jezero Rudanka” očekuju nekoliko hiljada posjetilaca i najavljujuju pravi muzički spektakl na kojem će nastupiti popularni beogradski bendovi “Van Gogh” (28.8) predvođen Zvonimirom Đukićem Đuletom i “Sunshine” (27.7) sa frontmenom Brankom Banetom Bojovićem.

– Dragi ljudi, 28. avgust  Doboj. Van Gogh na Jezeru Rudanka. Prvi moto susret moto kluba “AlphaTeam”. Dođite da zajedno talasamo jezerce – poručio je Zvonimir Đukić Đule.

U muzičkom dijelu programa nastupit će i “Dick is dead” i “DilanDog” iz Doboja, “Jorgovani” (Beograd) i “Suicide Outfit” (Frankfurt).

Posjetioce u dva dana trajanja moto susreta očekuje sjajan program koji su organizatori priredili, besplatna kamp mjesta za kampere, domaćinski doček uz domaću rakiju, atraktivne plesačice, cjelodnevno prisustvo profesionalnog tatoo majstora koji će gostima omogućiti jedinstven suvenir sa ovog spektakla…

 

– Potrudili smo se da napravimo moto susrete o kojima će se dugo pričati. Ovo je veliki ispit za naš mladi klub koji postoji od 2017. godine. Vjerujemo da će motoristi iz cijelog regiona zadovoljni napustiti naš događaj. Cijena dnevne ulaznice za posjetioce bez motora je 10 KM. Za sve motoriste dvodnevna ulaznica sa obezbijeđenim ručkom oba dana je 10 KM, a jednodnevna 6 KM. Jezero Rudanka pruža mogućnost za višednevni odmor i sigurno da će se mnogi motoristi zadržati duže od dva dana – kaže Nenad Kuprešak Mošin, predsjednik moto kluba “AlphaTeam”.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!