Zabava

Koncert Jelene Rozge za sedmi rođendan BCC Tuzla

Bingo City Centar Tuzla, moderan i jedinstven trgovački centar koji je ujedno i najveći šoping centar u ovom dijelu Bosne i Hercegovine u novembru obilježava svoj sedmi rođendan. Iz BCC Tuzla su se i ove godine potrudili da stvore poseban ugođaj za svoje posjetitelje i naprave proslavu koja će se pamtiti.

 

BCC Tuzla poklanja svojim posjetiteljima i građanima Tuzle koncert Jelene Rozge,  jedne od najpopularnijih imena regionalne muzičke scene koju vole sve generacije. Koncert će se održati 10. novembra s početkom u 19 sati.

 

Sjajna provod, zabava, vrijedne nagrade i nevjerovatni popusti očekuju sve posjetioce za vrijeme rođendanskog vikenda koji traje od 10. do 12. novembra.

 

Podjela slastica iznenađenja će posebno biti zabavna mališanima koji će se moći družiti sa animatorima i maskotama.

 

Rođendansko slavlje će obilježiti pokloni i mnogobrojne nagrade u sklopu nagradne igre koju će pripremiti BCC Tuzla. Putovanje u Rim za dvoje, Iphone 15 pro, Bingo vaučeri su neke od nagrada koje će osvojiti sretni dobitnici. Nagradna igra je namijenjena svim kupcima koji u Bingo City Centar Tuzla ostvare kupovinu u iznosu većem od 50 KM u periodu od 1. do 10. novembra u bilo kojoj Bingo City Centar Tuzla trgovini. Potrebno je na poleđini računa ispisati čitko sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, grad i broj telefona

 

 

Pridruži se proslavi i čeka te rođendanski urnebes, popusti i nagrade!

Na vrh