Kult(ura)

Knjiga.ba vam predlaže da za blagdane odaberete knjigu kao poklon

Najveća online knjižara u BiH, na adresi Knjiga.ba vam predlaže da u ove predblagdanske dane odaberete knjigu … bilo kao poklon ili da je sami pročitate. Evo nekih naših prijedloga …

Želimir Altarac Čičak – Antikvarnica snova

U knjizi se nalaze samo neke od priča o ljudima s kojima je Čičak tokom proteklih decenija uspješno sarađivao i koje je promovisao. Želimir Altarac Čičak je jedan od najznačajnijih kreatora sarajevske muzičke scene, pionir diskdžokejstva, promotor i organizator velikih rock spektakala i voditelj mnogih popularnih emisija.

bosanski_bukvalista

Nedžis Halilović – Bosanski bukvalizmi

Na društvenim mrežama Facebooku, Twitteru, na Instagramu … mnogo je i onih koji svoje pisanje na ovim mrežama koriste da bi uveselili kako sebe, tako i druge, a drugi to, ako su zadovoljni dijele dalje. Jedan od onih za koje možemo slobodno reći da pripada savremenicima aforizma i kratke pisane forme, jeste Nedžis Halilović.

pokusaj_biti_ja

Aida Pehlivan – Pokušaj biti ja

Knjiga Pokušaj biti ja, je na ideji priručnika kako se nositi sa artritisom na pozitivan način. Bolest je sprovedena kroz sve njene faze, a kroz autobiografiju. Cilj je olakšati svima onima koji se suočavaju sa ovim problemom.

 

Za još više zanimljivih naslova posjetite našu stranicu Knjiga.ba

Na vrh