Kult(ura)

Knjiga.ba: Frenki i njegov roman „Koraci“ i u mjesecu julu najtraženija knjiga

Već drugi mjesec popularni urbani umjetnik Frenki sa svojim autobiografskim romanom „Koraci“ nalazi se na vrhu liste najtražnijih naslova u online knjižari, Knjiga.ba. Ovaj roman je nastajao prethodnih godinu dana, Frenkie ga je ispripovjedao, a zapisao mladi pisac Boris Lalić. Jedan od saradnika na knjizi, Frenkijev dugogodišnji prijatelj Dj Soul, kazao je: …ovaj autobiografski roman otkirva turbulentnu priču klinca koji se kao izbjeglica zaljubio u hip hop kulturu i sa njom osvojio simpatije i poštovanje mnogih.

Kompletna lista najtražnijih naslova u mjesecu julu izgleda ovako:

  1. Koraci (Frenkie)
  2. Bosanski muslimani u Drugom svjetskom ratu
  3. PTSP Spomenar
  4. Bogati otac, siromašni otac
  5. Sretna žena
  6. Misli i obogati se
  7. Ljetopis o Kralju Tvrtku – roman hronika
  8. Sve dok ne svane
  9. Budni u pet (i vaš je čitav svet)
  10. Sa svakim dahom

Preporučujemo …

sretna_zena_alma

 Alma Taletović – Sretna žena

Knjiga Sretna žena je motivacijski vodič za svaku ženu koja želi da radi na sebi i da živi sretnije. Predstavlja spoj popularne psihologije, nauke i vjere i nastavka se na prethodnu knjigu Sretni ljudi, s tim što aktuelizira tematiku koja čini sastavni život svake žene, te daje konkretne odgovore na pitanja.
U knjizi se nalaze brojne tehnike samopomoći i primjeri afirmacija kako biste sebi pomogle u prevazilaženju teških stanja i emocija te živjele život bolje i kavlitetnije. Moja namjera je da vas knjigom motivišem i inspirišem i da kažem: Vi to možete. Ostalo je do vas…

misli_i_obogati_se_novo

 Napoleon Hill – Misli i obogati se

Kultni bestseler, najčuvenija i najuticajnija knjiga o uspjehu ikada napisana

Čestitamo! Izabrali ste da pročitate jednu od najboljih knjiga svih vremena. Nevjerovatna istraživanja i organizovane informacije, nastale dugogodišnjim zalaganjem i radom Napoleona Hila, i danas dopiru do čitalaca širom svijeta. U periodu od dvadeset pet godina, Hil je uz pomoć jednog od najbogatijih ljudi u to vreme, Endrua Karnegija, razgovarao sa stotinama uspješnih muškaraca i žena i tako otkrio moćnu formulu za uspjeh, koja je sada pred vama.

Za još više zanimljivih naslova posjetite našu knjižaru na adresi Knjiga.ba

Na vrh