Sport

KBS Tuzla pokrenuo kampanju ‘Sport za sve’

Fondacija tuzlanske zajednice u suradnji sa Klubom borilačkih sportova Tuzla (KBS Tuzla) pokrenula je kampanju “Sport za sve” kako bi osnažili uticaj sporta i doprinijeli pravilnom razvoju djece i mladih. Kampanja se odnosi na prikupljanje novčanih sredstava za renoviranje budućeg multifunkcionalnog prostora “Centar za rast i razvoj djece i mladih”.

KBS Tuzla i Fondacija žele vratiti najmlađe sportiste u Mejdan u velikom broju.

Cilj kampanje je obezbijediti multifunkcionalan prostor u svrhu jačanja sportskog duha i unapređenja kvalitete života djece i mladih Tuzle. Za ostvarenje projekta potrebno je prikupiti sredstva u vrijednosti od 5.500 KM do 1. maja 2020. godine.

KBS Tuzla već 23 godine uspješno provodi misiju razvijanja pozitivnih društvenih vrijednosti, uključivanja djece i mladih u sport a njihova vizija je formirati buduće mlade olimpijce koji će predstavljati BiH. KBS Tuzla je više od karatea, to je i akademija kretanja. Dokaz uspjeha KBS Tuzla je više od 6.000 članova i više od 8.000 osvojenih medalja do sada, saopćeno je iz KBS Tuzla.

Svakom članu zajednice koji želi učestvovati u kampanji prikupljanja sredstava, KBS Tuzla nudi poklone – klupski kalendar, klupska majica, zastavica kluba, te reklamiranje donatora/sponzora.

Svi koji žele donirati i uključiti se u kampanju “Sport za sve” mogu to učiniti u bilo koje vrijeme on-line na linku: VIDEO ili na račun br. 1321 0020 0707 4926 kod NLB banke.

Na vrh