Politika

Javno obraćanje predsjednika BOSS-a Mirnesa Ajanovića

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović javno se obratio, navodeći: Poštovani građani, članovi i simpatizeri BOSS-a i svega onoga što radimo u interesu obespravljenih građana i protiv nemoralne vlasti, da bismo ostali isti, nepotkupljivi i čistog obraza, a što nam daje snagu u borbi protiv nemoralne i korumpirane vlasti, i naši redovi moraju biti čisti. Svako onaj koji nosi člansku kartu BOSS-a, ko je na listi BOSS-a ili na bilo kakvom odgovornom mjestu koje je dobio zahvaljujući BOSS-u, mora biti sve naprijed navedeno!
Poštovani građani, kao predsjednik BOSS – Bosanske stranke molim vas da svoje povjerenje ne date osobama koje stranački angažman koriste da bi stekli ličnu korist, osobama koje lično-interesno lobiraju za pojedince a ne za BOSS, osobama koje se predstavljaju kao BOSS-ovci a javno ili tajno lobiraju za kandidate bilo koje druge stranke. Takve osobe trebaju vratiti svoje članske iskaznice, ili ih slobodno baciti, jer članovi BOSS-a ne mogu biti licemjeri i prevaranti.
Pozivam sve koji imaju eventualno informaciju o nemoralnom djelovanju članova ili simpatizera BOSS-a da me obavijeste porukom u facebook inbox. Čistimo svoje redove da bismo mogli uzdignute glave očistiti nemoralnu i korumpiranu vlast.
1. 10. 2018.                                                                                   Muamer Dedić, Press BOSS-a

Na vrh