Jana u krizi!?

24.03.2021. 


Pjevačica Jana Todorović u proteklih par mjeseci dosta vodi računa o ishrani  i svojoj kilaži, a da je smršala dokaz su i fotografije iz Egipta koje je ovih dana postavljala na svom Instagram profilu.

jana 2

– Skinula sam između deset i trinaest kilograma. Hranim se pravilno, zaista mi prija. Malo mi je gvožđe palo, ali pomaže mi i zadovoljna sam. Da sam znala da je ishrana takva, da ima dosta obroka, i da ima dosta da se jedem, odavno bih prešla na to i nikada ne bih dozvolila da nosim tu kilažu – istakla je Jana za “Grand news”.

I mada je svesna da pored ishrane mora da se i trenira, Jana otkriva da nije preveliki obožavalac sporta te da joj vježbanje malo teže ide.

jana1

– Jesam za teretanu ko voli, ali meni je nekako lakše kad trening mogu da odradim kod kuće. Uhvati me s vremena na vreme neki period kad zakažem po 30 – 40 treninga u dva meseca i onda godinu dana pravim prauzu – iskrena ona.

Iako u ishrani koje se trenutno pridržava ima gotovo svega, pjevačica ne krije da joj ipak nedostaje da se najede domaćinski kao što je to nekad radila.

– Fali mi hleb, testenina, turšija, slatkiši… a  ja to sada ne mogu- iskrena je bila JanaBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!