Eventi

Jala Brat i Buba Corelli spremaju veliki koncert 7. oktobra u Tuzli

Dvojac koji je trenutno hit na muzičkoj sceni regiona i Evrope, Jala Brat i Buba Corelli, uveliko se priprema za koncert 7. oktobra, u dvorani Mejdan. Veliki koncert u Tuzli dio je turneje „Alfa i Omega”, tokom koje promoviraju svoj novi album, po kojem je turneja i dobila naziv.

Prvi zajednički album pod nazivom „Pakt s đavolom”,objavili su 2014. godine. Od tada duo niže brojne uspjehe i nastupe širom regije, a ostvarili su saradnju s nekim od najpoznatijih regionalnih zvijezda,

Njihov YouTube kanal “Imperia”, ima skoro milion pretplatnika, a video spotovi imaju višemilionske preglede na skoro svim društvenim mrežama.

https://www.youtube.com/channel/UCaWaxupwQ7Pssm94Xcxi8LA

Jedinstveni po svojim nastupima i muzičkom stilu, postali su prepoznatljivi gdje god se pojave. Napunili su sve dvorane u regionu. Gdje god da su nastupali publika je u glas, sa popularnim reperima, pjevala svaku riječ svake pjesme. Njihovi nastupi širom Evrope i svijeta unaprijed su rasprodani. Da će tako biti i u Tuzli, govori činjenica da se karte prodaju nevjerovatnom brzinom, od prvog dana, od kada su puštene u prodaju.

Karte za koncert dostupne su u Tuzli: CD shop Mido, caffe bar Sydney-Tuzlanka, caffe bar Calcio-Tržni centar Senjak, Orašju, caffe the Mutvak, Banovićma, caffe bar Havana i putem portala https://www.kupikartu.ba.

Na vrh