Aktuelno

Isplivali novi detalji strašne tragedije u Makedoniji! HRVATSKOG RUKOMETAŠA TUKLA I DJEVOJKA!

Smrt mladog hrvatskog rukometaša Denisa Tota i dalje privlači veliku pažnju na Balkanu, pogotovo što na vidjelo izlaze novi detalji. Ispostavilo se da postoje snimci sa sigurnosnih kamera, na kojima se vidi da je Tot pretučen prije nego što je primljen u bolnicu, gdje ljekari nisu uspjeli da mu spasu život!

 

Prema pisanju portala “Istinomer” u Makedoniji, na snimcima nadzornih kamera vidi se kako mladić i djevojka izlaze iz noćnog kluba u Skoplju i ulaze u taksi, a za njima je krenuo i nesretni Tot. Nakon toga su izašli iz vozila i udarili mu dva šamara, rukometaš odmah pada na tlo, a djevojka ga potom nekoliko puta udara po glavi.

Mladi rukometaš se uopšte nije micao, niti je pružao otpor. Nakon što su vidjeli da je bez svijesti, dvojica muškaraca su mu pokušala pomoći i reanimirati ga, ali nisu uspjeli, nakon čega su pobjegli s mjesta događaja, a taksi je otišao kada je izbila svađa. Navodno su neke ozljede nanijete i korištenjem boksera!

Novinar iz Skoplja Tomislav Kezarovski, obznanio je da je na Trgovačkom centru u sklopu kojeg je i diskoteka, ima više nadzornih kamera i na nekoliko njih je zabilježen sukob koji je nažalost bio koban za Denisa Tota.

 

Dan nakon tragičnog togađaja oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije, koje je izašlo sa detaljima o tome ko je, kada i kako napao Tota. Prije toga, iz policije su saopštili da je Tot primljen u bolnicu bez vidljivih tragova nasilja, ali su morali da iznesu sva saznanja do kojih su došli, zbog velikog pritiska javnosti!

 

– Dana 7. aprila oko 3.30 sati ispred noćnog kluba koji se nalazi u gradskom parku došlo je do verbalne svađe između osobe D.T. (28) iz Republike Hrvatske, s privremenim boravkom u Makedoniji i osobe A. Lj. (28), K. L. (19) i A. K. (22) iz Skoplja, pri čemu su tri osobe napale i udarile D.T. u glavu. Pao je na asfalt i izgubio svijest – stoji u saopštenju MUP-a Sjeverne Makedonije

 

Kurir sport


Komentari

Na vrh