Zabava

ISKRENO: Pjevačica oplela po Dalili i Dejanu – Samo glup muškarac bi prevario nekog sa onakvim djevojkama

Pjevačica Ivana Krunić jedva je dočekala izlazak dečka Baneta Čolaka iz rijalitija zbog kog je mjesecima dane i noći provodila kraj malih ekrana.

 

Nedavno je istakla da je njihova veza bila na testu, a sad je priznala da je strahovala od Benetove prevare pred kamerama i prokomentarisala čuveni ljubavni trougao Dalila- Car- Dejan. 

Ona se prvo dotakla svog učešća u rijalitiju i dodala da je sve ovo što je doživjela protekle dvije godine bila velika škola za nju.

– Generalno moj život u posljednje dvije godine je ubrzani kurs. Sve ono što nisam naučila za 30 godina u posljednje 2 jesam. Rijaliti me je ojačao, naučila sam bolje da prepoznam ljudske karakteristike, da za 5 minuta razgovora procjenim osobu. Naučio me je da promijenim prioritete u životu, porodica mi je na prvom mjestu, drugačije gledam i na posao – rekla je Ivana i potvrdila da se plašila Banetove prevare pred kamerama.

 

 

– Sve testove smo prošli, ali nismo prošli taj veliki test razdvojenosti, a znam šta rijaliti radi našim mozgovima. Bila sam u jednoj sezoni i svjesna sam koliko možeš psihički da zastraniš jer je tako koncipiran taj projekat, ali sam negdje imala veliku vjeru poslije svega što smo prošli. Bilo bi stvarno glupo da se tako nešto desi još pogotovo sa onakvim djevojkama. Svako ko prati rijaliti je svjestan da bi samo glup muškarac prevario nekoga koga voli najviše na svijetu sa onakvim tipom djevojaka – tvrdi ona i ne krije da je pre rijalitija bila ljubomorna u vezama, ali da je zahvaljujući Banetu savladala ljubomoru.

 

Kako je njen dečko izašao iz rijalitija, kao moralnog pobjednika vidi Anđelu, ali je svjesna da će pobjedu ipak odnijeti neko ko je mjesecima vodio i pravio šou zarad gledanosti., a o kojima nema baš lijepo mišljenje.

– Mislim da će zbog svega toga pobijediti neko iz tog trougla Car, Dalila ili Dejan, najvjerovatnije Dejan. Moje mišljenje o Dejanu je nikakvo, tj imam, ali nije lijepo, nevezano za njihovu ljubavnu priču, ja se u to ne mješam jer svako je krojač svog veselja. Ako povrijediš nekoga koga ja volim i ako se smiješ nekim stvarima koje nisu smiješne, e po tome ih gledam i vidim kao loše ljude. Dejan i Dalila su zajedno imali veliki problem sa Banetom, dok je on bio korektan prema njima, a oni su se podsmijavali njegovom zdravstvenom problemu, ulazili bez razloga u svađe s njim – istakla je i nastavila:

– Živjela sam sa njima u jednoj sezoni, tako da sam vidjela kakvi su ljudi. Kad ti bez ikakvog razloga želiš po svaku cijenu da nekom zagorčaš život zarad rijalitija, onda ti za mene ne možeš da budeš dobar čovjek. Vidim da se i medijski potencira da je Dejan žrtva, ali ne mogu da ga gledam kao žrtvu, jer znam kakav je bio dok je bio u braku sa Dalilom, znam da dok su bili zajedno su bili isti rekla je Ivana za Grand.online

Na vrh