Lični stav

Ipak se ostvaruje – SDP strahuje od rezultata

boljatuzla.ba otvoren je medij za sve vaše komentare i zapažanja, tako vam prenosimo mail koji smo dobili, a koji se tiče aktuelne kampanje za izbore za Gradonačelnika Tuzle i koji vam prenosimo u cijelosti …  

 

Prema zvaničnim informacijama koje zadnjih dana mediji plasiraju, na večerašnjem predizbornom skupu koji će se održati u BKC-u u Tuzli skupu će prisustvovati partijski vrh na čelu sa predsjednikom Nerminom Nikšićem. Također skupu će prisustvovati i bivši gradonačelnik Jasmin Imamović koji daje podršku nastavku provođenja svoje loše politike i kočenju razvoja grada.

U prilog navedenom i činjenica da su organizovani prevozi iz ruralnih mjesnih zajednica kako bi se predstavila velika podrška skupu i kandidatu SDPa dr.sc. Zijad Lugavić što u stvarnosti nije tačno.

Još veći priblem po SDP jeste činjenica da su građani Tuzle postali svjesni lošeg i neodgovornog upravljanja gradom, Tuzla se danas suočava sa nebrojnim problemima na raznim poljima.

 

Građani su svjesni da struktura koja je dovela grad u ovako nezavidan polažaj nema znanja i kompetencije da izmijeni stanje i donese prepotrebe promjene.

 

S tim u vezi i večerašnji završni skup je još jedan pokušaj da se zamažu oči biračima te da im Tuzla nije bitna nego osvajanje vlasti i nastavak realizacije ličnih interesa. Očigledno je došlo vrijeme za novo lice i novu energiju na čelu grada.

 

 

B.T. (ime i prezime poznato redakciji)

 

*** Podsjećamo vas da su izbori u nedjelju 05.02.2023 godine i pozivamo vas da obavezno iskoristite svoje biračko pravo i izađete na glasanje te date glas onome za koga VI mislite da će zajedno sa svima nama, ispisati neke nove stranice historije Tuzle!

Na vrh