BiH

Internacionalni moto susreti u Orašju okupili veliki broj bikera iz cijele Europe

Internacionalni susreti motorista u Orašju, najdugovječnija regionalna manifestacija, održana je ove godine nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije koronavirusa.

 

U Orašju se okupilo oko tisuću i pol zaljubljenika u dvotočkaše i duplo veći broj motorista iz više od 140 klubova.

Moto klub “Posavac” Orašje glavni je organizator ovog trodnevnog događanja, a manifestaciju je sufinancirao i Grad Orašje, izvijestili su u četvrtak iz tog grada.

Ove godine susreti su trebali doživjeti svoje 32. izdanje, no kako protekle dvije godine zbog koronavirusa nije bilo okupljanja, u klubu su odlučili da ove godine obilježe 30. susrete, na primjeren i način koji priliči tako značajnom jubileju.

Velike skupine bikera i ove su godine stigle iz Njemačke, Švicarske, Austrije i zemalja okruženja. Po tradiciji bila je impozantna brojnost bikera iz Hrvatske, a iz bosanskohercegovačkih moto klubova stigli su svi od Hercegovine do bližih posavskih područja.

Za sve sudionike i sve građane, klub je imao sadržajan program, od moto natjecanja i prigodnih nagrada, defilea kroz mjesne zajednice, do glazbenog programa, u kojem je sudjelovalo čak šest bendova iz Hrvatske, Slovenije i BiH (Opća opasnost, Small House, Brown, Generacija bez kompasa, Domino efekt, Killer Face i Fifty G.).


Komentari

Na vrh