Sport

Internacionalni KRAV MAGA seminar 15. i 16. septembra u Tuzli

Želite li saznati kako možete brzo i efikasno naučiti da se odbranite od nasilnika?

KRAV MAGA TUZLA, klub samoodbrane iz Tuzle u saradnji sa IKMI sportskom Krav Maga federacijom Europske Unije organizuje seminar samoodbrane 15. i 16. septembra 2018 godine.

Seminar će se održati u Tuzli, a teme treninga na seminaru u toku 2 dana održavanja obraditi će tehnike samoodbrane za žene, bazne Krav Maga tehnike, tehnike odbrane od neposredne prijetnje i napada nožem i palicom te KAPAP (operativni trening Krav Maga).

Seminar će se realizovati u prostorijama Fakulteta za tjelesni odgoj i sport u Tuzli. Trening na seminaru će voditi iskusni internacionalni IKMI ekspert Matteo Moreo inače dugogodšnji sportski instruktori samoodbrane i Krav Maga.

Dodatan poziv na učešće na seminaru upućujemo ženskoj populaciji, s obzirom da će se na seminaru posebna pažnja posvetiti tehnikama samoodbrane u svakodnevnim životnim situacijama.

Svi zainteresovani za učešće na seminaru sa i bez prethodnog iskustva sa borilačkom vještinom Krav Maga su dobrodošli, a prijaviti se mogu na facebook stranici KRAV MAGA IKMI Tuzla ili na broj telefona 061 998 742.


Komentari

Na vrh