Horoskop

Horoskop za subotu 18. jun

horoskop

Horoskop – Ovan

Cijeli dan naglasak će biti na komunikacijama, dogovorima, poslovnim kontaktima i vezama, kao i mogućoj legalizaciji dokumenata važnih za vašu profesiju. Imate više slobodnog vremena i možete da se posvetite svojim najbližim na pravi način. Vrijeme je nestabilno, a sa njime je i vaša zdravstvena situacija nestabilna.

 

 

 

Bik

Horoskop – Neke stvari ne funkcionišu i to vrlo dobro znate, a guranje problema pod tepih nije nikakvo rješenje, samo odlažete neizbježno i činite sebi medvjeđu uslugu. Otkrivanje emocija vam nikada nije bila jača strana, ali voljena osoba ne može da čita misli i da zna o čemu razmišljate. Slušajte šta organizam želi da vam kaže i prilagodite se njemu.

 

 

 

Blizanci

Ciljeve pravite na duži rok i ostvarujte ih jedan po jedan. Ne smijete sve da prepuštate partneru da rješava probleme bez vas, morate da se uključite i da zajedničkim snagama eliminišete sve ono negativno iz vaše veze i iz vašeg okruženja. Popravite vašu ishranu ako želite da se osjećate bolje.

 

 

 

Rak

Osjećate se zarobljeno i ne možete da se koncentrišete na toliko mnogo faktora odjednom, sagorjećete prije ili kasnije. Ponašanje vašeg partnera je promjenljivo i vi zaista nećete više biti u stanju to da trpite. Nemojte se igrati zdravljem, morate na vrijeme da reagujete i da preduzmete određene korake.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

SEDMIČNI HOROSKOP od 13.6. do 19.6.2022.

Stranice: 1 2 3


Komentari
Na vrh