Horoskop

Horoskop za subotu 04. juni

OVAN

Problem sa ispunjavanjem krajnjeg roka može izvršiti snažan pritisak na vas. Oslonite se na članove tima. Danas možete upoznati fatalno privlačnu osobu na nekom društvenom okupljanju. Slijedi period zbližavanja. Probavne tegobe. Izbjegavajte brzu hranu.

 

 

 

BIK

Ključ uspjeha je u tome da poštujete prioritete i da sve prvo pažljivo analizirate prije nego što donesete odluku. Danas ćete na sve reagovati preosjetljivo, pa su moguće rasprave s partnerom i ukućanima. Variranje pritiska. Nemojte zanemarivati te simptome.

 

 

 

BLIZANCI

Izuzetno važan razgovor u vezi s novim angažmanom obilježiće ovaj dan na poslu. Moguće je iznenadno poslovno putovanje. Ovaj dan vam donosi pomješana osjećanja prema partneru. U posljednje vrijeme se ponaša prilično čudno. Takva situacija vam stvara nervozu i napetost.

 

 

 

RAK

Problem s pravilnom organizacijom vremena postavlja vas danas pred poseban izazov. Povećan obim posla zahtjeva nove članove tima. Atmosfera nervoze i impulsivnih reakcija između vas i vašeg partnera i vaših ukućana. Aritmija, obratite se obavezno kardilogu.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh