Horoskop

Horoskop za ponedjeljak 18. april

Horoskop

Horoskop – Ovan

Horoskop za Ovna – Konfrontacija različitih mišljenja obilježiće ovaj dan. Nervira vas neko ko vam se stalno miješa u posao. Ljubavna avantura sa osobom koju upoznajete na kraćem putovanju inspirisaće vas na duže staze. Puni ste ljubavnog zanosa. Glavobolja.

 

 

 

Bik

Finansijski problem može da dovede do zastoja u realizaciji vašeg cilja. Budite oprezni u rukovanju novcem. Konflikt sa partnerom oživjeće ponovo neki stari problem. Ovog puta rješenje nećete moći da odložite. Zubobolja. Zanemarili ste usnu duplju.

 

 

 

Blizanci

Akcenat je na poslovnim razgovorima i susretima. Ipak, nedorečenost može da stvori nesporazume i zastoj u saradnji. Uživate sa partnerom u svakom trenutku. Očekuje vas vrlo romantično zajedničko putovanje i zbližavanje. Odlično se osjećate.

 

 

 

Rak

Imate jedinstvenu priliku da završite rad na dugotrajnom projektu. Naporan i predan rad će vam se isplatiti. Partner je pokazao ljubomoru, ali to ne može narušiti vaš odnos. Možda vam je upravo to pokazatelj njegove ljubavi. Alergija, obratite se alergologu.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari
Na vrh