Horoskop

Horoskop za ponedjeljak 11. juli

Dnevni horoskop za subotu 11. mart

Horoskop – OVAN

Odličan dan za nove početke. Uprkos izvjesnoj dozi rizika, ostvarićete finansijski uspjeh i započeti novu saradnju. Osjećate sve veću privlačnost prema osobi s kojom ste više u prijateljskim odnosima. Novo ljubavno poglavlje. Prehlada, praćena kašljem, temperaturom.

 

 

 

BIK

Horoskop – Planetarni aspekti danas će vam donijeti povoljne vijesti. Možete uspostaviti unosnu saradnju sa inostranstvom. Preosjetljivi ste i impulsivnom reakcijom danas možete uzrokovati veće razmirice u odnosu s partnerom. Odlično se osjećate, puni ste pozitivne energije.

 

 

 

BLIZANCI

Period ekspanzije u poslovnoj komunikaciji najavljuje vam proširenje kruga saradnika. Novi sporazum i finansijski uspjeh. Blizance očekuje zbližavanje sa osobom koju mogu upoznati na nekom putovanju. Ljubav na prvi pogled. Zadržavanje vode u organizmu uzrokuje otečenost zglobova.

 

 

 

 

RAK

Iskoristite maksimalno ovaj period da steknete popularnost u vašim profesionalnim krugovima. Značajno ćete proširiti posao. Atmosfera ljubavi i nježnosti u odnosu sa partnerom čini vas zadovoljnim i ispunjenim. Glavobolja, koja je učestala, a može lako preći u migrenu.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

 

Tjedni horoskop od 11.7. do17.7.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh