Horoskop

Horoskop za ponedjeljak 02. maj

Horoskop

Horoskop – Ovan

Horoskop – Važan poslovni sastanak koji može da odredi vašu poziciju na duže staze. Dajte sve od sebe da se prezentujete u najboljem mogućem svjetlu. Bogat društveni život i mnogo izlazaka donijeće slobodnim Ovnovima priliku da upoznaju svoju srodnu dušu. Reumatični zglobovi.

 

 

 

Bik

Poslovno putovanje i uspješna saradnja sa saradnicima iz inostranstva obilježiće ovaj period. Finansijska situacija se popravlja. Bikovi koji su u vezi danas mogu imati konflikt sa partnerom. Pojavio se problem od ranije koji morate hitno da riješite. Podložni ste virusima.

 

 

 

Blizanci

Vaš odnos sa nadređenima kreće se silaznom putanjom. Situacija zahtjeva dodatno prilagođavanje i maksimalnu diplomatiju. Slobodni Blizanci mogu da se nadaju obnavljanju veze sa bivšom ljubavi. Blizanci koji su u vezi prave planove za budućnost. Nervoza.

 

 

 

Rak

Finansijska situacija je prilično komplikovana. Neke uplate mogu da kasne i da uspore vaš uobičajeni tempo poslovanja. Slobodni Rakovi mogu da se sretnu srodnu dušu na putovanjima. Rakovi koji su u vezi planiraju zajedničko putovanje. Zubobolja.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh