Horoskop

Horoskop za petak 27. maj

Horoskop

Horoskop – Ovan

Horoskop – Ovaj dan donosi vam oscilacije, uspone i padove na finansijskom planu. Vi ćete biti u situaciji da improvizujete rješenja. Ovnovi koji su u vezi prilično su nezadovoljni neodgovornim ponašanjem partnera. Budite otvoreni kao i uvijek, i riješite problem na vrijeme. Odlično se osjećate.

 

 

Bik

Ovaj dan donosi vam neočekivani finansijski dobitak. Možete ostvariti vanredni dobitak kroz bavljenje nekim hobijem. Ovaj dan Bikovima može donijeti ljubav na prvi pogled, a u pitanju može biti jedna očaravajuća Vaga ili Škorpija. Intimno ste neraspoloženi.

 

 

 

Blizanci

Period poslovnih putovanja i učestalih poslovnih sastanaka. Novi poslovni saradnici unijeće nove elemente u vaš način poslovanja. Odnos sa partnerom se polako, ali sigurno, stabilizuje. Slobodni Blizanci upoznaće srodnu dušu preko prijatelja. Hormonski disbalans.

 

 

Rak

Poslovna saradnja sa bivšim saradnicima pokazaće se kao daleko unosnija nego što ste to u prvi mah procijenili. Očekuje vas zajednički uspjeh. Slobodni Rakovi danas mogu upoznati interesantnu osobu u znaku Jarca, i to preko posla. Stomačni problemi.

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični horoskop od 23.5. do 29.5.2022.

Stranice: 1 2 3


Komentari
Na vrh