Horoskop

Horoskop za petak 05. avgust

horoskop

Horoskop – Ovan

Horoskop – Glavne teme mogu da budu stručno usavršavanje, putovanja i saradnja sa inostranstvom. Obnovićete ugovor sa starim sa radnikom. Vaš odnos sa partnerom prožima nova dinamika. Očekuju vas brojni izlasci i lijepi intimni trenuci. Odlično se osjećate.

 

 

 

Bik

Horoskop – Uspjeh u okviru privatnog biznisa i uslužnih djelatnosti odraziće se, prije svega, na vašu finansijsku situaciju. Pa ipak, neke uplate mogu kasniti. Harmonizacija vašeg odnosa sa partnerom ispoljiće se u vidu pojačane strasti između vas i partnera. Osjetljivost grla.

 

 

 

BlizanciOvaj period vam donosi mogućnost sklapanja novih ugovora. Pa ipak, može doći do zastoja u obavljanju posla, stoga imajte uvijek na umu i rezervni plan. Nesporazumi s partnerom, a povod mogu biti čak i sitnice. Međutim, sve će to biti kratkotrajno. Pad imuniteta.

 

 

 

Rak

Poći će vam za rukom da završite rad na velikom projektu. Pojačan priliv finansijskih sredstava. Pojačana psihička osjetljivost može da dovede do impulsivnih reakcija na komentare vašeg partnera. Nesuglasice. Prehlada.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

TJEDNI HOROSKOP od 1.8. do 7.8.2022.

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh