Horoskop

Horoskop za nedjelju 29. maj

horoskop

Horoskop – OVAN

Horoskop – Prevazići ćete problem u pogledu nedovoljne svote novca za jednu investiciju za koju vjerujete da će vam se isplatiti. Pomoć uticajne osobe. Očekuje vas izazov u vidu početka emotivne veze sa osobom koja nije slobodna. Bolovi u vratu. Problem sa ukočenošću vratnog dijela kičme.

 

 

 

BIK

Uspješna saradnja sa poslovnim partnerima i sklapanje novog unosnog posla može obilježiti atmosferu na poslu. Dobar finansijski period. Zajednički izlazak u društvo donijeće vam lijepe trenutke i prijatnu atmosferu bliskosti. Prehlada, povišena temperatura, pojačan kašalj.

 

 

 

BLIZANCI

Pred vama se otvara put i nova perspektiva što se tiče pravca razvoja karijere. Dobro preispitajte sve uslove prije nego što donesete odluku. Pred vama je burna ljubavna avantura sa osobom koju ste upoznali na putovanju. Infekcija urinarnih puteva, koristite svakodnevno odgovarajuće čajeve.

 

 

 

RAK

Natprosječni rezultati za sve one Rakove koji se bave uslužnim djelatnostima i rade sa klijentima. Danas imate pojačanu potrebu za nježnošću i pažnjom. Lijepi trenuci s partnerom. Glavobolja, koja prelazi u migrenu. Već na samom početku osjećaja bola uzmite lijek protiv bolova.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh