Horoskop

Horoskop za nedjelju 08. maj

Horoskop

Horoskop – Ovan

Horoskop – Vi ste, majstor improvizacije, tako da ćete uspješno prebroditi prepreke koje se posebno mogu pojavljivati u vidu zastoja nekih uplata i neočekivanih promjena u zacrtanim prioritetima. Sa jedne strane postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna, dok se sa druge strane pojavljuje osoba iz vaše prošlosti. Muče vas stomačni problemi.

 

 

 

Bik

Ovaj vikend mogu da obilježe važne vijesti koje mogu doprinijeti promjenama u vašem u napred zacrtanim planovima radnih aktivnosti. Akcenat ovog perioda je na komunikaciji sa važnim ljudima. Bikovi se nalaze pred iskušenjem da “pokvare” jedno prijateljstvo. U pitanju može biti osoba koju duže vrijeme poznajete, a prema kojoj su se u vama razvila daleko jača osjećanja. Zdravlje je solidno.

 

 

 

Blizanci

Ključ uspjeha u ovom periodu nalazi se u komunikacijama. Neka vaša poznanstva mogu odigrati ključnu ulogu u promjeni posla ili unaprijeđenju. Bogat društveni život i mnogobrojni izlasci donijeće vam priliku da upoznate pomalo neobičnu, ali veoma zanimljivu osobu u znaku Vage ili Vodolije. Problemi zbog nervoze i nesanice.

 

 

 

Rak

Poslovna saradnja sa prijateljima može se pokazati kao najbolja vaša investicija do sada. Ključ vašeg uspjeha u ovom periodu leži u timu pouzdanih saradnika. Rakovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Škorpije ili Jarca na nekom putovanju ili tokom odmora. Problemi sa stomakom.

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari
Na vrh