Horoskop

Horoskop za nedjelju 01. maj

Horoskop

Horoskop – Ovan

Horoskop – Vi ste majstor improvizacije, tako da ćete uspješno prebroditi prepreke koje se posebno mogu pojavljivati u vidu zastoja nekih uplata. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna, dok se sa druge strane pojavljuje osoba iz njihove prošlosti. Muče vas stomačni problemi.

 

 

 

Bik

Ovaj vikend mogu da obilježe važne vijesti koje mogu doprinijeti promjenama u vašem unaprijed zacrtanim planovima radnih aktivnosti. Bikovi se nalaze pred iskušenjem da “pokvare” jedno prijateljstvo. U pitanju može biti osoba koju duže vrijeme poznajete. Nedostatak sna, odmora.

 

 

 

Blizanci

Ključ uspjeha u ovom periodu nalazi se u komunikacijama. Neka vaša poznanstva mogu odigrati ključnu ulogu u promjeni posla ili unaprijeđenju. Bogat društveni život i mnogobrojni izlasci donijeće vam priliku da upoznate pomalo neobičnu, ali veoma zanimljivu osobu. Problemi zbog nervoze i nesanice.

 

 

 

Rak

Poslovna saradnja sa prijateljima može se pokazati kao najbolja vaša investicija do sada. Rakovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Škorpije ili Jarca na nekom putovanju ili tokom odmora. Problemi sa stomakom.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh