Horoskop

Horoskop za četvrtak 28. april

Horoskop

Horoskop – Ovan

Horoskop – Danas se maksimalno posvetite organizaciji i pridržavajte se prioritetnih poslova. Može se javiti  problem sa rokovima. Posvetite se malo više partneru da se između vas ne bi stvorila nepopravljiva distanca. Sklonost ka alkoholu, hoće da vam stvori ne samo psihičke, već i druge zdravstvene probleme.

 

 

 

Bik

Vaši odnosi sa kolegama mogu danas biti puni negativnog naboja. Distancirajte se od onih za koje znate da vam nisu naklonjeni. Zajedničko putovanje sa partnerom povratiće vaše stari žar. Slobodni Bikovi upoznaće jednu zanimljivu Škorpiju. Unosite više vitamina i minerala.

 

 

 

Blizanci

Poslovno putovanje može vam donijeti značajna poznanstva sa moćnim ljudima. To vam kasnije može donijeti proširenje kruga saradnika. Izlazak u društvo može da vam donese poznanstvo sa pomalo neobičnom, ali veoma zanimljivom Vodolijom. Osjetljivost grla.

 

 

 

Rak

Finansijski uspjeh može predstavljati glavnu temu ovog dana. Očekuje vas odlična poslovna saradnja sa prijateljima. Slobodni Rakovi nalaze se u dilemi jer im se u isti mah mogu dopasti dvije osobe. Melanholični ste i depresivni, potražite stručnu pomoć.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični horoskop od 25.4. do 1.5.2022.

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh