Horoskop

Horoskop za četvrtak 23. jun

Horoskop

Horoskop – OVAN

Horoskop – Izazov dana sastoji se u tome da završite posao na vrijeme, budući da vam mogu iskrsnuti vanredne obaveze i dodatni radni zadatak. Pruža vam se prilika da se zbližite sa osobom koju inače poznajete preko posla. Stomačne tegobe. Nađite uzrok tome, obratite se gastroenterologu.

 

 

 

BIK

Horoskop – Početak saradnje sa inostranstvom ili odlazak u inostranstvo na rad mogu biti teme ovog dana. Napredak kroz profesionalno usavršavanje. Vaš odnos s partnerom prožet je uzajamnim razumijevanjem. Očekuje vas lijepo iznenađenje. Vrijeme je da pazarite, bićete zadovoljniji, pozitivniji.

 

 

 

BLIZANCI

Današnji aspekti Blizancima aktiviraju maksimalno polje prometa i doprinose povećanom obimu posla. Finansijski uspjeh. Slobodne Blizance očekuje ljubavna avantura sa osobom koju su nedavno upoznale preko prijatelja. Prehlada. Povišena temperatura.

 

 

 

RAK

Rakove očekuje naporan sastanak sa saradnicima koji mogu biti nepopustljivi u svojim stavovima. Neophodan je kompromis. Slobodni Rakovi mogu da nailaze na priliku za flert gotovo svuda, jer će ih okružavati poseban erotski naboj. Potrebna vam je samoća.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični horoskop od 20.6. do 26.6.2022.

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh