Horoskop

Horoskop za četvrtak 12. maj

Horoskop

Horoskop – Ovan

Početak novog posla ili uspostavljanje novog ogranka poslovanja može obilježiti ovaj dan. Pred vama je izazov nepoznatog. Pažljivo birajte riječi danas, jer je velika mogućnost da ne budete shvaćeni onako kako bi trebalo. Glavobolja.

 

 

 

Bik

Negativno naelektrisanje na poslu može stvoriti jedan problematičan saradnik. Razmišljate o tome da prekinete svaku komunikaciju sa njim. Ljubavna avantura sa osobom iz drugog grada ili iz inostranstva predstavlja dominantnu temu ovog perioda. Upala krajnika.

 

 

 

Blizanci

Višestruki poslovni sastanci mogu vas danas potpuno iscrpiti. Međutim, uspješno ćete zaključiti ugovor o novom poslovanju. Osjećate zamor u vezi sa partnerom, a rutinu najmanje podnosite na emotivnom planu. Razmišljate o tome kako da vratite stari žar u vezu. Glavobolja.

 

Rak

Radite na uspostavljanju savršene organizacije za vaše buduće poslovanje. Ključ uspjeha je u tome da oko sebe okupite pouzdane ljude. Nesuglasice sa ukućanima mogu eskalirati u pravcu većeg konflikta. Neko od vas će morati da popusti. Osjećate snažan bol na potiljku, obavezan je odlazak kod ljekara.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

 

Sedmični horoskop od 9.5. do 15.5.2022.

Stranice: 1 2 3


Komentari
Na vrh