Aktuelno

HOROR U BEOGRADU Maloljetnik u školi pucao na učenike, ubijeno više djece, čuvar i nastavnica

Naoružani 14-godišnjak jutros oko 8 sati upao je u osnovnu školu u centru Beorada i počeo pucati, a nekoliko učenika je ubijeno, dok je nekoliko zadobilo povrede. Više je ranjenih, a ubio je i čuvara škole i nastavnicu historije.

Prema nezvaničnim informacijama, učenik je upao na čas historije i počeo pucati na učenike.

Jedno povrijeđeno dijete je na operacionom stolu, dvoje su na intenzivnoj njezi, ostalim povrijeđenima pruža se ljekarska pomoć.

Policija u Beogradu uhapsila je maloljetnika koji je otvorio vatru u osnovnoj školi. Nakon pucnjave naoružani maloljetnik je pobjegao iz škole, ali nedugo nakon toga je uhapšen. Ispred škole je veliki broj pripadnika policije, i tri vozila hitne pomoći. Stigli su i roditelji djece koja su danas bila na nastavi.

S obzirom na istragu i oprečne informacije o broju stradalih i ranjenih, sve relevatne informacije javnosti će se plasirati putem MUP-a Srbije.

 

“Blic” je od pouzdanog izvora dobio informaciju da je na licu mjesta zatečeno osmoro djece i čuvar mjesta bez znakova života. Međutim, to ne mora da znači da je toliko preminulo i da će to biti konačni bilans preminulih, jer ne zna se koliko je njihovo stanje ozbiljno. Takođe, nije poznato kakvo je trenutno stanje onih koji su zatečeni sa znakovima života, a teško su povrijeđeni. Kako saznajemo, trenutno se bore za život nastavnici istorije, jednoj djevojčici i za sada NN osobi.

 

foto -rts.rs

Na vrh