Horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP za 2024.

GODIŠNJI HOROSKOP za 2024.

OVAN – GODIŠNJI HOROSKOP za 2024.

GODIŠNJI HOROSKOP za 2024.

LJUBAV: Tijekom većine godine možete očekivati sasvim solidan i relativno miran ljubavni život. Nema loših tranzita po vašu privatnost, osim što ćete u dane oko 8.4. za vrijeme Sunčeve eklipse u vašem znaku, vjerojatno intenzivno razmišljati o samima sebi, o svojoj poziciji kako u svijetu, tako u odnosima. Sve ostalo bit će dobro, a posljednja dva mjeseca vaš će se privatni i ljubavni život nešto više intenzivirati, bit će više događaja, zbog tranzita Marsa po vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi.

Znat ćete kvalitetno i učinkovito komunicirati. To će biti dobitna kombinacija za one koji još traže srodnu dušu. Budite otvoreni kakvi jeste iiskreni. Povoljno položena Venera još će vam više pomoći od 1.1. do 24.1., od 8.4. do 30.4. kad je u vašem znaku, potom opet od 12.7. do 6.8., te od 18.10. do 12.11.

KARIJERA: Mnogi među vama samo će nastaviti graditi ono što su uspješno započeli posljednjih godinu, dvije. Ništa vas neće zaustaviti, a poneka sjetna misao neka samo bude blaga kočnica opreza da se ne zalijećete. Držite se realnih procjena,  no ne odustajte od svojih snova. Samo ih postavljajte u realne okvire i vrata će se otvarati.

Zbog konjukcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 2. kući novca moguć je neočekivano velik dobitak tijekom proljeća. Nemojte se opustiti, nego predano radite dalje. Posebno dobro u nastavku su postavljeni svi poslovi povezani s kontaktima, komunikacijom, medijima, internetom, kraćim putovanjima, izražavanjem.

ZDRAVLJE&SAVJET: Imat ćete dovoljno snage tijekom cijele godine, a posebno zadnja dva mjeseca. Zdravlje će vas služiti dobro, a najveći izazov na tu temu bit će povremene i prolazne tužnjikave misli. Sjetite se one “Udri brigu na veselje” i sve će biti super.


BIK – GODIŠNJI HOROSKOP

2024.

LJUBAV: Zbog Jupitera u vašem znaku od početka godine pa sve do 26.5., bit ćete dobre volje. Otvoreni, srdačni i prijemčivi za sve vrste pozitivnog druženja. Tako će svi oni koji su još sami lakše naći nekog tko će im uljepšati dane. Oni u stabilnim vezama zbog svog optimističnog pristupa, poboljšat će svoje odnose s voljenom osobom, a i neke okolnosti će im u tom smislu ići na ruku.

I u nastavku godine osjećat ćete se dobro uz poneku trzavicu zbog još uvijek pristunog Urana u vašem znaku. Mnoga prijateljstva bit će na kušnji, a neka ćete i prekinuti ili zapustiti. Zadnja dva mjeseca u godni angažirat ćete se oko uređenja doma ili nečeg povezanog s tom temom. Dobru Veneru iskoristite od 24.1. do 17.2., od 30.4. do 24.5. kad je u Biku, od 6.8. do 30.8., te od 12.11. do 8.12.

KARIJERA: Jupiter vam je dao prilike koje se ne propuštaju, pa ćete biti u poslovnom uzletu ili ćete bar u duši biti zadovoljni postignutim, kao i onim što radite. Nećete tražiti dlaku u jajetu, nego ćete više igrati na povjerenje. Ulazak Plutona u vašu prirodnu 10. kuću karijere pojačat će vaš utjecaj na druge u tom smislu, no kod mnogih će se to događati postepeno, čak će vam se činiti nevidljivo. Tek kasnije postat ćete svjesni koliko djeluje.

Bit će i tema u poslu s čijim plodovima nećete biti zadovoljni jer ne dosežu vaše ambicije, no objektivno za to nemate prevog razloga. Dvije eklipse u vašem 6. polju službe možda donesu neke promjene na radnom mjestu, u dane oko 25.3. i oko 2.10.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prolazit ćete kroz sasvim različite faze – bit će tu osjećaja nemoći, onda nervoze, pa ushićenja, radosti, sve jedno za drugim ili čak i u paketu. Uvijek birajte ono od čega se osjećate dobro, a ostalo pustite nek ide što dalje od vas. Takve stvari zanemarite.


BLIZANCI – GODIŠNJI HOROSKOP

2024.

LJUBAV: Do svibnja ćete vjeorjatno balansirati sa strogim kriterijima ili nemogućim zahtjevima prema drugoj strani, a onda, nakon 26.5., postat ćete prijazniji, srdačniji, otvoreniji I tolerantniji. Uz poneku prolaznu gunđajuću lamentaciju, no zanamarivog karaktera. Zbog optimizma koji će cijelu godinu u nastavku dobivati bitku s pesimizmom, uspijevat ćete održati dobro raspoloženje kako u sebi, tako i u društvu osobe do koje vam je stalo.

I samci će tako lakše nalaziti nekog za sebe. Nema ničeg što bi vas sputavalo na putu do sreće u prvatnom životu osim vas samih. Znači da o vama to i ovisi. Uživajte u dane sklone vam Venere između 17.2. i 12.3., posebno od 24.5. do 18.6. kad je u vašem znaku, od 30.8. do 24.9., te od 8.12. do kraja godine.

KARIJERA: Problemi sa šefom, starijim ljudima ili autoritetima pratit će vas većinu godine. Budite mudri iI uvijek preispitujte svoju ljestvicu vrijednosti i prioriteta, pa ako vam nešto baš nije bitno, pustite da na jedno uho uđe, a ne drugo neka izađe. Jupiter u vašem znaku od 26. 5. pa sve do kraja godine ublažit će spomenute situacije i sa svime ćete se nositi lakše, a pred vama će se otvoriti i lijepe prilike za rast i razvoj u profesionalnom pogledu.

Budite budni i iskoristite sve najbjolje što možete i znate. Zadnja dva mjeseca godine provest ćete u intenzivnoj komunikaciji, a moguća su i česta putovanja povezana poslom ili bar rad na terenu. Kako volite kretanje, vi ćete u tome uživati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Katkad će vas mučiti niz pitanja na koje nećete odmah znati odgovore. Vaša znatiželja bit će u ozbiljnim iskušenjima, no ne žurite s razotkrivanjem, jer će neke stvari moći osvijetliti samo strpljenje i realan odnso prema životu. Ne zaboravite na to.


RAK – GODIŠNJI HOROSKOP

2024.

LJUBAV: Ništa bitno ili uznemirujuće neće poremetiti vaš skladan privatni i ljubavni život. Ako ste u duljoj vezi, tijekom ove godine svoj ćete odnos još više učvrstiti, a ako ste još sami, imat ćete sasvim dovoljno samopouzdanja da se otvorite i zbližite s eventualnom dragom vam osobom. Ukratko, ljubav ove godine mogla bi se opisati jednom riječju – stabilna. Oni koji sudiraju ili uče, vjerojatno će morati ulagati malo više napora ili će im ambicije biti izraženije na tom planu, pa je moguće da će ljubav malo stavljati po strani.

Stoga, ako ste u vezi, jedino pazite da baš ne zapostavite voljenu osobu. Tijeom proljeća je moguć neočekivani sretan susret s nekim starim prijateljem ili prijateljicom koji će vas istinski ispuniti. Dobra vam je Venera od 12.3. do 8.4., od 18.6. do 12.7. kad je u Raku, te od 24.9. do 18.10.

KARIJERA: Vaši interesi i teme koje će vas pretežno zaokupljati tijekom ove godine neće biti fokusirani na posao. Stoga će mnogi odrađivati ono što trebaju i bit će im više manje dobro. Ono što će vas više zanimati bit će istraživanja novih područja kojim ćete pristupati iznimno studiozno i ozbiljno. Neki će dobiti stipendije za profesionalno usavršavanje ili će poći na neki put gdje će doseći nova znanja.

Sve to događat će se planirano i bit će uglavnom stabilno, a činit će vas zadovoljnijom osobom. U dane oko 8.4. kad se događa Sunčeva eklipsa u vašoj prirodnoj 10. kući karijere moguće su promjene s kojim ćete se dobro nositi. Odluke u vezi toga donosite bar dan kasnije nakon što pomrčina prođe.

ZDRAVLJE&SAVJET: Svakim danom osjećat ćete kako se u vama sve više stvara temelj za neko ljepše I sigurnije sutra. Rezultat je to nekih staibilizirajućih duljih tranzita zbog kojih će vam porasti samopouzdanje, a moći ćete i planirati na dulje staze. Budite mudri.

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh