Sport

Fukare vas pozivaju na proslavu titule

ŠAMPIONI!
Povodom osvajanja prvog mjesta 1. Lige FBiH i ulaska u Premijer ligu BiH navijačka skupina Fukare Tuzla poziva sve Slobodaše na obilježavanje ovog događaja.
Proslava ulaska započet će u petak 07.08. kada će biti organizovan “KARUSEL”. Okupljanje za karusel počinje od 20:30h na poligonu u SOLANI, a polazak je planiran u 21h. Svi kojima je Sloboda u srcu su pozvani i dobrodošli, a također vas pozivamo da ponesete i vaše šalove i zastave.
Utakmica će se odigrati u SUBOTU 08.06., a svi navijači, članovi grupe, simpatizeri su pozvani na okupljanje koje će započeti u 14:00h na Sonom trgu, odakle ćemo u slavljeničkom korteu krenuti prema stadionu. ( Napomena : svo smeće u toku okupljanja odložiti u kante predviđene za to. Ovo je NAŠ GRAD i čuvajmo ga čistim ).
Želimo naglasiti da je ulazak na tribinu planiran sat vremena prije početka utakmice radi organizacije koreografije koja će biti odrađena. Zbog toga vas pozivamo na okupljanje, da bi lakše sproveli ideju u djelo i da bi vi pravovremeno bili obavješteni o zadacima u kopu.
Ovim putem želimo naglasiti da su šalovi i crne majice više nego poželjni, kako radi izgleda tribine, tako i radi slavlja koje će uslijediti nakon utakmice.
SAMO TVOJE IME SVETO JE!
Na vrh