Zabava

Festival “Skale” 27. i 28. juna u direktnom prijenosu na BHRT 1

Gledatelji BHT1 27. i 28 juna. moći će uživo pratiti dvije festivalske večeri muzičkog festivala „Skale“ s početkom obje festivalske noći od 21 sat.

Ovo je prvi put da BHRT uspostavlja saradnju sa organizatorima festivala „Skale“. Organizator festivala je ADRIA Jadran medijska grupa (ADRIA TV) iz Crne Gore, u koprodukciji sa javnim servisom Crne Gore – RTCG. Sadržaji festivala će se prenositi u nekoliko zemalja. U Crnoj Gori festival će biti emitiran u programima  TV ADRIA i TV Jadran, kao i RTCG. U Srbiji festival prenosi TV B92 (uz intenzivnu promo kampanju na TV PRVA), a u Sjevernoj Makedoniji na Kanalu 5.

Partner na produkciji muzičkih sadržaja je Radio S, najslušaniji radio i u Srbiji i u Crnoj Gori, i jedna od najslušanijih radio stanica u BiH, sa uspješnim višegodišnjim iskustvom organizacije i realizacije radijskih festivala.

U festivalskom dijelu programa će nastupiti 42 izvođača iz svih zemalja regiona, sa novim pjesmama, među kojima Željko Vasić, Bojan Marović, Jelena Tomašević, Sara Jo, Nevena Božović, Tropiko bend, Magla bend, Angelina, Rasta, Milica Pavlović, Saša Matić, Ana Bebić, Marko Luis, Lena Kovačević, Valerija, Antonia Gigovska, David Temelkov i Lina Pejovska, i Elena Risteska kao stručni komentator. Izvođači iz Bosne i Hercegovine će biti Albino iz Tuzle i Mia Malešević iz Banja Luke.

Festival će otvoriti Arturo Alvarez iz Los Angelesa, član komisije za čuvenu američku Grammy muzičku nagradu.


Komentari

Na vrh