Zabava

Ferid Avdić sa “Ti si mi bila sve” obradovao poklonike lijepe pjesme

Ferid Avdić predstavio je novi spot za ljubavnu baladu  „Ti si mi bila sve”. Stvarni životni trenuci pretočeni su u čistu emociju, pa je put do srca slušalaca sigurno zagarantovan.  

Dosljedan svom prepoznatljivom stilu interpretacije Ferid Avdić  baladu „Ti si mi bila sve” pretvorio je u istinsku emociju. Tekst i muzika pjesme prema riječima samog autora nastali su spontano, a inspiracija je bila životna priča prijatelja.  Za aranžman pjesme zaslužan je Admir Vatreš, dok je postprodukciju i mastering radio Ashar Kurtović.

 

Pjesma je snimana u studiju BHRT-a, kao i spot, u kom je učestvovao i Orkestar Muzičke produkcije BHRT-a.  Pjesma je uskoro dostupna i na svim digitalnim muzičkim servisima.

 

Ferid Avdić je bosanskohercegovački pjevač i interpretator narodne muzike i sevdalinki. Rođen je 1960. godine u Sarajevu, gdje je i započeo svoju karijeru, tokom koje je ostvario velike uspjehe. Hitovi poput „Dijana ljubavi”, „Tvoje oči plave”, „Izađi mala”, „Bilo je lijepo i tebi i meni” i mnogih drugih, nizali su se jedan za drugim, kao i veliki broj nastupa i učešća na brojnim festivalima. I danas, Ferid Avdić neprekidno radi na novim pjesmama.

 


Komentari
Na vrh