Lični stav

Fatmir Alispahić optužuje – MAFIJA iz Islamske zajednice ipak će zgrnuti pare na ukopu Asima Horozića!!!

KRIMINALCI iz Islamske zajednice su porodicu rahm. Asima Horozića pokušali opljačkati za 8.500 maraka, kako bi im prodali ukopno mjesto na mezarju Bukovčić, nakon što su porodici saopćili da Asim – jer je “nepodoban” – ne može biti ukopan u haremu Džindić džamije.
Kako porodica nije imala 8.500 maraka, odlučili su se na jeftiniji ukop na prigradskom mezarju Moluhe. To nije bila “želja porodice”, kako LAŽU neki, to je bila prisila. Kada se nadiglo negodovanje po društvenim mrežama, javio se donator da MAFIJI iz Islamske zajednice uplati 8.500 maraka za ukopno mjesto na Bukovčiću, za Asima.
Sve bi ovo bilo izbjegnuto da u Tuzli ne postoji embargo Staljinov na zaslužne Tuzlake (Nesim Tahirovic, Mevludin Ekmečić, Ćazim Sarajlić, i dr.), zbog čega Asim Horozić ne može biti ukopan na Slanoj banji, povrh mezarja/ groblja na kome počivaju žrtve o kojima je skladao remek-djelo “Kapija”.
Bejagi, Tuzla hoće da je eUropska, pa meće glave Mocartove i Grete Garbo, a kad ima svog Mocarta, autora jedine tri opere, onda se trudi da ga ukopa daleko, da ga niko ne vidi, da ga se niko ne sjeti. …Namjesto da mu napravi spomen-grob na Slanoj banji.
Najvažnije je, haman, da je mafija iz Islamske zajednice profirirala na ukopu Asima Horozića. Ucjenom! …Biva, priča je završena.
Nije. Tek počinje. Dakle: tek počinje.
Ima da se pamti i prepričava kako je Tuzla ratovala protiv najvažnijeg umjetnika u svojoj povijesti.
Na vrh