Horoskop

Evo šta je RETROGRADNI MARS spremio za svaki znak – Budite spremni nemojte da se iznenadite

Od 30. oktobra do 12. januara 2023. Mars će biti retrogradan, a evo šta to znači za pripadnike svih znakova Zodijaka

 

Vaga

Sve što se tiče papirologije i međunarodne saradnje će ići lošije tokom retrogradnog Marsa, a najviše problema vreba one koji se bave medijima.

 

 

 

Škorpija

Materijalni plan će biti pogođen tokom narednog perioda, pa nikako ne treba da rizikujete s investicijama, (ne)pokretnom imovinom, novcem… Ako baš morate da otvorite novčanik, ne trošite previše.

 

 

 

Strijelac

Za pripadnike ovog znaka će u riskantnom položaju biti ljubavni odnosi: preljubnici će biti razotkriveni, oni koji su lagali partnera će biti u problemu. Posledice svih vaših pogrešnih koraka stižu i biće nemilosrdne.

 

 

 

Jarac

Bićete manje produktivni nego inače, a uz to vam se spremaju i svađe na poslu. Zbog svega toga ćete stalno biti pod stresom, pa je vrlo važno da pripazite na zdravlje.

 

 

 

Vodolija

Strast se gasi za Vodolije, kako u ljubavi, tako i uživanje u poslu. Mogli biste da se osjetite bezvoljno, bez energije, iscrpljeno. Sada je trenutak da se pokrenete i ne prepuštate moćima retrogradnog Marsa.

 

 

 

Ribe

Sve što se tiče domaćinstva je ugroženo u narednom periodu, pa nije sjajan trenutak za renoviranje, kupovinu nove nekretnine itd.

 

 

 

Glossy

Stranice: 1 2

Na vrh