Emrah Emšo: “Djevojka me je ostavila ZBOG GLUPOSTI!” (VIDEO)

18.03.2021. 


Emrah Emšo priznao da nema sreće na ljubavnom polju

Kako ističe najveći problem je to što djevojke nemaju povjerenja u njega, a budući da se bavi javnim poslom, često je u kontaktu sa drugim ženama.

– Djevojke mi ne vjeruju. Nemaju povjerenja u mene. Sve može biti povod za nepovjerenje, a mi nemamo kad da ga izgradimo jer za mjesec dana raskinemo – govori Emrah uz osmjeh za Grand.Online.

Dotakao se i svoje posljednje veze, pa smo saznali i zašto ga je prethodna partnerka ostavila.

– Bio sam na nastupu i djevojka je prišla da se slika sa mnom. Sjela je pored mene i napravila par snimaka koje je izbacila kasnije. Ja nisam o tome uopšte razmišljao ali sutra mi je to ova dotična poslala i upitala “Šta je ovo”. Ja sam rekao da nije ništa, normalno tu poslije ide svađa i to je to – opisao je Emšo.

Pjevač je imao i poruku za sve djevojkeBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!