Zabava

Emina Jahović rasplakala sve u studiju svojom životnom pričom (VIDEO)

Pjevačica Emina Jahović gostovala je u jednoj emisiji na turskoj televiziji. Tom prilikom je pričala svoju životnu priču, a svi prisutni su briznuli u plač.

 

Emina je svojevremeno u više navrata ispričala da je odrasla u Novom Pazaru pored oca Nusreta Jahovića, mame Senije Jahović, sestre Sabine, koja je takođe i brata Mirsada Jahovića Turkdžana, a Emina je najmlađe dijete u porodici.

 

Oca je izgubila kada je imala 18 godina, danas o njemu govori sa mnogo tuge i ljubavi.

– Ja cijeli svoj život živim razdvojena od porodice. Nikada nismo bili na jednom mjestu zajedno, Nikad – započela je Emina Jahović u emisiji, zbog čega su ostalim gostima počele suze da se slivaju niz lice.

 

– Moj otac je preminuo kada sam imala 18 godina. Brat i sestra su otišli na studije. Brat je došao u Tursku da igra košarku, a sestra je otišla na fakultet da studira medicinu. A ja sam ostala sama sa majkom i brinula se o njoj 7-8 godina piše Kurir

 

– Dakle na na primjer uopšte nisam preživjela svoje djetinjstvo. Kada kažu: “Možda stvarno ne bih uspjela u životu da nisam ostala tako beznadežna”. To je stvarno tako. Kad te život jednom dole povuče i udari o dno, doživiš šok, ali odande odskočiš i ustaneš. To je tako. Zato ponekad te teške i negativne stvari koje smo doživjeli moramo pretvoriti u pozitivne. Samo tako postajemo jaki. Dakle, proživljavajući bol. Jer to je život…

@_sara022 #fouryoupage #fouryoupage #fouryoupage #viral #fouryoupage ♬ original sound – SARAH❤️

Na vrh