Business

EKSKLUZIVNO: Pegasus kreće sa letovima za Tuzlu, Wizz povećava

Kako piše ZAMA zrakoplovni portal Pegasus kreće od 3.8. sa jednim tjednim letom za Tuzlu, subotom. Ovako će letjeti do kraja ljetnog reda letenja, a intenzivno se pregovara o nastavku operacija zimi i povećanju frekvencija. Ogromna vijest! Haličević je uspio u onom što godinama drugi direktori samo pričaju i nisu uspjeli! Bravo Tuzla.

 

Već smo napisali da Wizz Air tijekom IX. mjeseca povećava letove za Tuzlu iz Memmingema sa 3 na 5 letova. Iako je prije ovo bilo objavljeno samo za VIII. mjesec, sada će tako letjeti do 26.10. Nakon toga ove zime će letjeti 3 tjedna leta. Kompanija od 3.9. dodaje treći let za Basel, kako će letjeti do kraja X. mjeseca, nakon čega ponovo ima 2 tjedna leta. No, kompanija od 4.9. povećava i Dortmund sa 3 na 4 leta, kako će letjeti i iduće zime.

 

Wizz Air tijekom VII. mjeseca ima samo 8 tjednih letova za Tuzlu. No, u VIII. mjesecu broj letova povećava na 10, a od IX. mjeseca povećava na čak 12 letova tjedno. Sa Pegasusom to znači 13 letova tjedno, a kada ukalkuliramo i letove Tailwinda i Freebirda za Antalyu to je 17 tjednih letova. Iduće zime Wizz Air će imati 9 tjednih letova kako je i prvotno planirano.

 

analitičar: Alen Šćuric (Zagreb), foto: Wizz Air

Na vrh