Tuzla

EESTEC LC Tuzla vas poziva da se prijavite za “Need for STEAM”

Da li ste spremni za uzbuđujuće putovanje kroz svijet nauke, tehnologije, inžinjerstva, umjetnosti i matematike? “Need for STEAM” je tvoja pozivnica da zakoračiš u fascinantni svijet ideja, inovacija i kreativnosti!

 

O čemu se radi?

“Need for STEAM” je projekt koji smo pripremili s posebnom pažnjom za vas – učenike završnih razreda srednjih škola i studente Univerziteta u Tuzli. Ovdje ćeš imati priliku da istražiš, učiš i kreiraš, uz podršku stručnjaka iz različitih oblasti.

 

 

“Need for STEAM” donosi poseban fokus na UX/UI dizajn kroz dinamične radionice. Imaćete priliku da se upustite u svijet inovacija, nauke, tehnologije, inžinjerstva, umjetnosti i matematike, uz stručno vođstvo iz oblasti dizajna. Bez obzira da li si početnik u ovim vodama ili želiš proširiti svoje vještine, ovo je prilika za tebe!

Pored toga, imamo sjajnu priliku za vas na Naučnoj večeri koja će biti nešto novo čemu do sada još niste prisustvovali! Četiri vodeća stručnjaka će podijeliti svoje znanje predstavljanjem zanimljivih tema današnjice kroz koje se prožimaju sljedeće oblasti: nauka, tehnologija, inženjerstvo, umjetnost i matematika!

 

 

Prijave za UX/UI radionice su zatvorene zbog popunjenosti mjesta, međutim još uvijek se možete prijaviti za učešće u sklopu Naučne večeri!

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete do 20.12.2023. godine do 23:59h putem linka: https://forms.gle/iQxCb2quE3JGz77b6

Za više informacija možete nas kontaktirati na našem Instagram i Facebook profilu!

 

 

Aktivnost se realizuje uz podršku Fondacije tuzlanske zajednice u okviru projekta „Jačanje civilnog društva i demokratske kulture u TK“, kojeg podržavaju Savezno ministarstvo za vanjski razvoj Njemačke (BMZ) i Freudenberg fondacija.

Na vrh