Zabava

Dženan Lončarević oduševio na koncertima u Zenici, uskoro otkriva detalje o velikom koncertu u Skenderiji

Ulaznice za dva nastupa Dženana Lončarevića u Zenici bile su rasprodate već sredinom februara.

 

U odličnim nastupima popularnog pjevača u banket salonu hotela Zenica 8. i 9. marta uživalo je više od 1.500 posjetilaca.

 

Uglavnom su to bile pripadnice ljepšeg spola koje već decenijama čine veći dio Dženanove publike. Za obje večeri u Zenici muškarci su se mogli prebrojati na prste dvije ruke.

 

Ovi nastupi potvrdili su da bi Lončarević mogao napuniti i zeničku Arenu, tako da bi se to možda moglo desiti već naredne godine.

Ljubitelji njegovih hitova već u maju moći će uživati u njegovom velikom koncertu u Sarajevu. Dženan će 13. maja nakon 11 godina ponovo pjevati u velikoj dvorani Skenderije.

 

– Koncert u Skenderiji neće biti klasični. On će po mnogo čemu biti drugačiji. Zajedno sa svojim saradnicima dogovorio sam sve detalje, a oni neka još malo ostanu tajna. Uskoro ću snimiti video u kojem ću otkriti pojedinosti – kaže Dženan Lončarević koji je ponovo istakao da mu je koncert u punoj Skenderiji iz 2012. godine jedan od najdražih u karijeri.

 

Karte za veliki koncert u Skenderiji 13. maja već su u prodaji i mogu se kupiti putem platforme kupikartu.ba, kao i na platou Skenderije i na biletarnici BKC-a. Karte za parter koštaju 15 KM, za tribine 20 KM i VIP backstage 50 KM.

Na vrh