Zabava

Džejla Ramović odmara od Španije

Džejla Ramović ove godine odlučila je da svoj život posveti studijama i odseli se u Španiju gdje će provesti svoje studentske dane.

Kao što je i obećala, muziku nije zapostavila, a trenutno boravi u Bosni i Hercegovini gdje je i nastupala na dočeku Nove godine.

– Lijepo mi je ovdje, nedostajalo mi je sve. Čovjek se brzo vrati na staro i uživam zaista– rekla je Džejla za Grand.

 

U Barseloni živi potpuno drugačiji život od onog na koji je navikla ovde, ali ne krije da joj fali dom.

– U nekom trenutku sve se skupilo, taman je prošlo nekoliko jmeseci od kada nisam bila, ali sve je ostalo tu kao da nikada nisam ni otišla i tako se ponašamo i osjećamo– iskrena je bila pjevačica.

 

Iako je javna ličnost, ne eksponira se previše na društvenim mrežama, a kako je Španija poznata po dobrom provodu, mnoge je zanimalo da li ima vremena da izlazi.

– Ja nisam neki tip da mnogo izlazim. Sada kada sam se vratila ovdje, često izađem, ali u Španiji orijentisala sam se da mi prioritet bude fakultet i učenje i nisam imala mnogo vremena za to, ali nisam taj tip tako da mi nije falilo. Ja tamo imam druge zanimacije crtam, plešem, treniram posvetila sam se sebi i izgradim sebe što je bolje moguće što je bio i razlog mog odlaska- objasnila je nekadašnja pobjednica Zvezda Granda

 

Prije nekoliko dana kao bomba je odjeknula vijest da je zaprošena na jednom nastupu, što je pjevačica sada i prokomentarisala.

– Šta ima tu da se nagađa ili ne. To je bio momak iz publike koji je došao tu i napravio šou. nije bilo planirano čovjek je došao da me prosi i to je to šta je tu čudno. to je sve bila zezancija i nadam se da niko to nije shvatio ozbiljno– odgovorila je Ramovićeva.

Na vrh