Horoskop

Dva horoskopa znaka očekuje FIJASKO jer dolazi PUN KRVAVI MJESEC

Jedan od najvažnijih astroloških događaja stiže nam 9. oktobra i donosi promene koje će uticati na sve pripadnike Zodijaka

Pun Mjesec u Ovnu koji uskoro dolazi mnogi zovu i “krvavi Mjesec” zbog specifične boje koju dobija uslijed pomračenja.

 

Tokom ovog perioda možete osjetiti duboki osjećaj oslobađanja ili šansu za novi početak. Desiće se promjene na emocionalnom i duhovnom polju. Neki će osjetiti blagostanje, ali ima i onih za koje će ovo biti izuzetno težak period.

 

Pun Mjesec će Ribama i Vodolijama donijeti mnoge probleme, a ni Lavovi, Rakovi i Bikovi neće proći najsjajnije. Astrolozi dodaju i da će ovaj period pogodovati Blizancima, Vagama, Škorpijama i Strijelcima.

 

 

 

Ribe

U periodu krvavog Mjeseca najviše će biti pogođene Ribe. Njihove finasije će biti vrlo ugrožene. Kasniće im plata, izostaće prilivi koje su željno već dugo isčekivali, a treba da budu obazrivi i kada su kazne u pitanju.

Ovo će biti period u kome vas svakako očekuju veliki rashodi i nenadani troškovi. Takođe, očekujte sukobe i svađe sa bliskim ljudima, rođacima, partnerom, svojom djecom… Budite vrlo oprezni u svojim izjavama i postupcima, biće teško povratiti mir.

 

 

 

Vodolija

Period krvavog mjeseca može da zakomlikuje sve u  vezi papirologije, administracije i dokumenata. Sada je moguće da se zagube važni papiri, pa vodite računa gdje ih držite.

Može se desiti da nemate vozačku dozvolu kada vas zaustavi policija. U svakom slučaju, izvjesno je da vas očekuju problemi sa dokumentima ili važnim papirima i ugovorima. Takođe, ovo je period tokom kog ćete biti izrazito uznemireni i u kome će vam se većina planova izjaloviti.

 

Glossy.rs

Na vrh