Zabava

Duet koji se čekao: Slađana Mandić i Željko Samardžić objavili “Male obične stvari”

Slađana Mandić i Željko Samardžić za kraj godine vjernoj publici su poklonili duet “Male obične stvari”, za koji tekst i muziku potpisuje provjereni dvojac Armin Šaković i Amil Lojo, dok je aranžman djelo Miroslava Stolice.

– Život čine male obične stvari. Nadam se da će u živote brojnih ljudi širom Balkana ući moj prvi duet u karijeri koji sam snimila sa Željkom Samardžićem. Na ovoj pjesmi spojile su se vrhunske energije i emocije pjevača, ali sigurno da velike zasluge pripadaju i Arminu Šakoviću, Amilu Loji i Harisu Dubici. Spot smo snimali u Krajini, u Sanskom Mostu i okolini, odakle je Dubica porijeklom. Vjerujem u ovu pjesmu i cijeli projekat kojim smo zadali visoke standarde kolegama – kaže Slađana Mandić.

Željko Samardžić imao je samo riječi hvale za Slađanu Mandić koju smatra jednom od najboljih pjevačica njene generacije u regionu.

– Pjesma mi se na prvu dopala. Kada mi je Slađana poslala demo i rekla da bi željela da je zajedno snimimo, moj odgovor je bio da ću tu biti viška, jer je ona predivno otpjevala. Naravno da sam rado pristao da je zajedno izvedemo i Miroslav Stolica je uradio odličan aranžman. Armin Šaković je provjeren tekstopisac kojeg izuzetno cijenim, kao i Amila Loju. Vjerujem da će se pjesma “Male obične stvari” dopasti ljudima širom regiona. U karijeri imam duete sa Davorinom Popovićem, Kemalom Montenom, Nedom Ukraden, Jasnom Gospić… Drago mi je što se tom društvu pridružila i Slađana Mandić, pred kojom je sigurno blistava karijera – rekao je Željko Samardžić.

 

 

Na vrh