Business

Dom za stare Ahmedić – Prva i JEDINA certificirana ustanova za smještah starih i nemoćnih lica na području Tuzlanskog kantona

Ukoliko želite najbolje za svoje najmilije, koji zbog godina ili bolesti nemaju mogućnost adekvatne socijalne skrbi onda je ovo prava informacija za vas.
𝐏𝐔 𝐄𝐤𝐬𝐤𝐥𝐮𝐳𝐢𝐯𝐧𝐢 𝐝𝐨𝐦 𝐳𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐢𝐣𝐚 𝐥𝐢𝐜𝐚 – 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 𝐀𝐡𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜́, danas je u Ministarstvu za rad, socijalnu politiku i povratak Vlade TK preuzeo RJEŠENJE o ispunjavanju uslova za obavljanje djelatnosti socijalne zaštite smještaja za starije i nemoćne osobe.
Naša ustanova je 𝐏𝐑𝐕𝐀 ovakva privatna ustanova – dom za starija lica – na Tuzlanskom kantonu koja je 𝐋𝐄𝐆𝐀𝐋𝐍𝐀 u radu i pružanju njege, brige i smještaja starijim licima i koja 𝐉𝐄𝐃𝐈𝐍𝐀 ima, u odnosu na druge domove, ovakvo R͏J͏E͏ŠE͏N͏J͏E͏.
Ovim RJEŠENJEM se dokazuje da naša ustanova ispunjava uslove za obavljanje djelatnosti socijalne zaštite što se dokazuje, između ostalog, odgovarajućim prostorom i opremom; odgovarajućim i stručnim osobljem; pravilnikom o protivpožarnoj zaštiti i drugim uslovima u skladu sa Pravilnikom o standardima za rad i pružanje usluga u ustanovama socijalne zaštite u Federaciji BiH.
Našoj socijalnoj radnici Suzani Plavšić, Rješenje je uručeno od strane ministra za rad, socijalnu politiku i povratak TK Mirsada Muhamedbegovića u prostorijama ministarstva.
Nama ostaje samo da se zahvalimo svim našim uposlenicima koji su zaslužni za dobijanje ovoga rješenja i da obećamo da ćemo i u budućnosti samo podizati naše standarde i kvalitet naših usluga.
Za više informacija o 𝙋𝙐 𝙀𝙠𝙨𝙠𝙡𝙪𝙯𝙞𝙫𝙣𝙞 𝙙𝙤𝙢 𝙯𝙖 𝙨𝙩𝙖𝙧𝙞𝙟𝙖 𝙡𝙞𝙘𝙖 – 𝙃𝙤𝙩𝙚𝙡 𝘼𝙝𝙢𝙚𝙙𝙞𝙘́ možete saznati na 𝐰𝐰𝐰.𝐡𝐨𝐭𝐞𝐥𝐚𝐡𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜.𝐛𝐚 ili nas pozovete na +𝟑𝟖𝟕 (𝟎)𝟔𝟏 𝟔𝟖𝟑 𝟗𝟑𝟗 te posjetite u Lukavcu, naselje Mosorovac gdje ćemo Vam detaljnije predstaviti naš program i naše usluge.

Komentari

Na vrh