Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 7. novembar

Dnevni horoskop za utorak 7. novembar

Ovan – Dnevni horoskop za utorak 7. novembar

Dnevni horoskop za utorak 7. novembar

Posao: Komplikovanu situaciju u sferi posla, Ovnovi danas najbolje mogu riješiti strpljenjem i taktičkim prepuštanjem inicijative i liderske pozicije.

Ljubav: Zbog konkretnog signala koji ste dobili prethodnih dana u sferi ljubavi, danas se od vas očekuje konkretna akcija i otvaranje do sada prikrivenih karata.

Zdravlje: Dosta nervoze i moguće povremene glavobolje.

 

 

Bik

Posao: Drugi radni dan u sedmici tipičnim Bikovima donosi solidne okolnosti za profesionalne aktivnosti, naročito u sferi reorganizacije poslovne saradnje.

Ljubav: Astrološki aspekti u sferi ljubavi danas vam nisu naročito naklonjeni, ukoliko namjeravate da istjerujete pravdu, i dokazujete ispravnost svojih postupaka prethodnih dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

 

Blizanci

Posao: Ovo nikako nije povoljan dan da najtipičniji predstavnici Blizanaca akcenat profesionalnih aktivnosti stave na iznošenje novih ideja na svjetlo dana.

Ljubav: Nekoliko vrlo lijepih i situacija čekaju vas danas na polju ljubavi., Bitno je da se fokusirate i odredite prioritete, rezultat ne bi smio da izostane.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Veći dio ovog radnog dana Rakove očekuje dobra komunikacija i uspješni pregovori sa novim saradnicima.

Ljubav: Dobru komunikaciju u sferi ljubavi, mogli bi da iskoristite da napravite konkretan plan za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.com.

 

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh