Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 5. decembar

Dnevni horoskop za utorak 5. decembar

Ovan – Dnevni horoskop za utorak 5. decembar

Dnevni horoskop za utorak 5. decembar

Posao: I danas vam komunikacija neće biti jača strana, pa je savjet da kontrolišete impulsivnost i pokušate da budete malo fleksibilniji.

Ljubav: Sitne čarke i nesporazumi u komunikaciji mogli bi i danas da vas očekuju na polju ljubavi.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

 

 

Bik

Posao: Nadređeni vas mogu požurivati po pitanju nekih od obaveza, naročito ako treba srediti neku papirologiju, ili se pozabaviti važnim dokumentima. Bez nervoze, krenite korak po korak da ih rješavate.

Ljubav: Ukoliko možete da popravite nešto u odnosu sa voljenom osobom, uradite to, ukoliko ne bolje nemojte stvari pogoršavati.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

 

 

Blizanci

Posao: Dosta obaveza očekuje Blizance i tokom ovog radnog dana, najbitnije je da se držite zacrtanog plana i ne dozvolite da se rasplinete na više strana istovremeno. Fokus neka vam bude na prioritetima.

Ljubav: Prije nego što uradite nešto, zbog čega se možete pokajati, dobro razmislite da li ste bili stoprocentno iskreni prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Kardiovaskularne tegobe ukoliko potraju obratite se ljekaru.

Rak

Posao: Biće povremenih zastoja u komunikaciji sa osobama koje su vam poslovno važne. Naoružajte se strpljenjem pokažite dozu fleksibilnosti.

Ljubav: Nije povoljan trenutak da se bavite kritikama, zamjerkama, sumnjama i iskazujete nezadovoljstvo. Sačekate povoljniji trenutak za razgovor.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.com.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh