Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 4. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 4. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 4. oktobar – OVAN

Dnevni horoskop za utorak 4. oktobar

Pozitivan aspekt donijeće vam uspjeh u oblastima saradnje sa inostranstvom, turizmu i obrazovanju. Napredak u karijeri. Slobodni Ovnovi mogu da se zbliže sa osobom koja im se već dugo dopada. Novi početak. Zadržavanje vode u organizmu, uzrokuje natečenost zglobova.

 

 

 

BIK

Pozitivna energija prožima vaše polje prometa omogućavajući vam finansijski napredak. Unaprijeđenje poslovanja. Uspješno ćete riješiti jedan problem na porodičnom nivou. Očekuje vas konstruktivan razgovor sa partnerom. Reumatski bolovi, reagujete na svaku promjenu vremena.

 

 

 

 

BLIZANCI

Očekuje vas početak rada na novom projektu ili početak privatnog biznisa sa prijateljima. Proširenje saradnje. Vaš odnos sa partnerom se sve više stabilizuje. Uskoro vas očekuje uspjeh u jednom zajedničkom poduhvatu. Pad imuniteta, pojačajte ga ishranom.

 

 

 

 

RAK

Pozitivna energija aktivira vaše polje prometa i donosi vam finansijski uspjeh i to posebno u oblasti trgovine i uslužnih djelatnosti. Razlike u stavovima mogu dovesti do nesuglasica s partnerom. Neophodno je prilagođavanje. Izbjegavajte pušenje, kao i zadimljene prostorije.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

TJEDNI HOROSKOP od 3.10. do 9.10.2022.

 

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh