Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 31. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 31. oktobar

Ovan – Dnevni horoskop za utorak 31. oktobar

Posao: Dosta naporan dan očekuje većinu Ovnova, posebno zbog dodatnih obaveza gdje će vam biti potrebna bolja organizacija. Moguće odlaganje nekog kraćeg službenog puta.

Ljubav: Prosječan dan, ili možda ispod prosjeka očekuje vas na ljubavnom polju. A da ipak inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

 

 

Bik

Posao: Potencijalno odličan radni dan očekuje tipične Bikove. Krenite punom parom ka zacrtanim ciljevima.

Ljubav: Posebno lijep dan mogli bi da očekujete na polju ljubavi. Nedavno poznanstvo veoma bi lako moglo da se pretvori u finu ljubavnu priču.

Zdravlje: Odlično.

 

 

 

Blizanci

Posao: Ne plašite se da uđete u koštac sa mogućim izazovima, jer sve što se bude dešavalo itekako će imati uticaja na vašu poslovnu budućnost.

Ljubav: Bilo bi dobro da zatvorite prethodnu stranicu vaše ljubavne prošlosti, prije nego što se upustite u novu ljubavnu priču.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Očekuje vas dosta kontakata sa nekim novim saradnicima, možete da očekujete i nove poslovne ponude ukoliko se dodatno angažujete i zatražite pomoć od nekih uticajnijih osoba.

Ljubav: Pokušajte makar da skratite procese analize i sigurnosne provjere osobe koja vam se već izvjesno vrijeme dopada. Ponekada vrijedi rizikovati.
Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh