Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 28. februar

Dnevni horoskop za utorak 28. februar

Dnevni horoskop za utorak 28. februar

Ko je spreman za nov pristup u rukovanju novcem, a ko se nalazi na ozbiljnom testu na polju emocija i ljubavi?

Mjesec je u konjunkciji sa Marsom – Ovaj spoj vas može učiniti razdražljivim, nasilnim, hvalisavim, ali i strastvenim. Izbjegnite probleme sa partnerom, sve se može riješiti komunikacijom. Sanjivom raspoloženju doprinosi kvadrat Mjeseca i Neptuna. Može donijeti neravnotežu, gubljenje u razmišljanju o željama, piše Sensa.

Situacija se krajem dana popravlja kada Mjesec kreira trigon sa Merkurom i daje nam odlične vještine za učenje, poboljšanje zdravlja i dobro rasuđivanje. Vaša inteligencija je moćna. Vježbate samostalno i praktično razmišljanje i otvoreni ste za sve novo. Odlično je vrijeme za putovanje.

 

 

Dnevni horoskop za utorak 28. februar – Ribe

 

Uzalud se borite protiv neizbježnih promjena u svom životu. Budite hrabri i originalni i nemojte nužno slijediti pravila ili društvena očekivanja.

 

Vodolija

Spremni ste za novi pristup upravljanju novcem, ali stare navike teško umiru, dajte sebi vremena. Postoje prilike za upoznavanje novih ljudi.

 

 

 

Jarac

Rastrgani ste između onoga što želite i onoga što morate učiniti danas. Pritisak vam otežava koncentraciju. Budite otvoreni za nove ideje i koncepte na poslu.

 

 

 

Strijelac

Vaša komunikacija je sada odlična i riješićete sve nesporazume koji su se nedavno pojavili. Kako izgledate i kako se osjećate je vaša odgovornost.

 

 

 

… nastavak na novoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh